Literair ontbijt met Karin Jacobs

Karin Jacobs vertelt in deze monoloog over de relatie met haar moeder. Geestig en tegelijk schrijnend, want het jarenlange medicatiemisbruik en het theatrale gedrag van Karins moeder zorgde voor veel problemen. Karin zat gevangen tussen enerzijds twee BV-kinderen en anderzijds een ontspoorde moeder.

Dat leverde soms hilarische toestanden op, maar vaak met een schrijnend randje. Het is tevens een zoektocht naar mogelijke oorzaken waarom haar moeder veranderde van een vrolijk meisje tot een dramaqueen, verslaafd aan pillen en aandacht.

Medicatiemisbruik bij ouderen is vandaag een van de laatste taboes in onze samenleving.
Karin Jacobs weet als geen ander hoe het familiale banden kan verstoren. Een getuigenis: luchtig, ontroerend en herkenbaar.

Zondag 31 oktober 2021
9u, buurthuis Ter Cose, Opcosenstraat 7, 3850 Nieuwerkerken (Kozen)
5 euro inclusief ontbijt

Op voorhand inschrijven via https://www.nieuwerkerken.be/moederpijn
of via 011 48 03 66 (dienst Vrije Tijd Nieuwerkerken) of in de bibliotheken van Kozen, Nieuwerkerken en Sint-Truiden.